Bio kenderfehérje

7 950 Ft

A kender fehérje az egyik leggazdagabb növényi fehérjeforrás, és azon kevés teljes értékű növényi fehérje közé tartozik, amelyek mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák! Kálium, foszfor, magnézium, vas, cink, réz, mangán, illetve az Omega 3 zsírsav gazdag forrása. A kendermag fehérje ideális fehérje-kiegészítő sportolók, vegetáriánusok és vegánok, valamint olyan emberek számára, akiknek egészségügyi problémái kevés állati fehérjét tartalmazó (vagy állati fehérje-mentes) étrendet igényelnek.

A biokenderfehérje a szükséges omega-3, omega-6 és omega-9 forrása. A megfelelő zsírsavszint csökkenti a szívinfarktus és a stroke kockázatát. Az E-vitamin – a ragyogó és egészséges bőrért felelős – a Bio kenderfehérjében található, a esszenciális zsírsavaknak köszönhetően jobban felszívódik. Teljes értékű fehérje a jobb étrendért, kiegészítés a vegán és vegetáriánus étrendhez, 100%-ban természetes termék, 0% glutént tartalmaz.

Cikkszám: 5903636627199 Kategóriák: , , Címkék: ,

Biofehérje kenderből – hogyan befolyásolja az étrendedet?

A fehérje az, ami felépíti a testünket, például az izmokat. Neki köszönhetjük azt is, hogy képesek vagyunk növelni az izomtömeget, fogyni és kalóriát égetni. Ha törődsz az étrendeddel, és értékes és biztonságos termékeket szeretnél fogyasztani, akkor elengedhetetlen, hogy a bio kenderfehérjét beilleszd az étrendedbe. A természetes kenderfehérje rengeteg rostot tartalmaz, támogatja az emésztőrendszert. Emellett segít abban is, hogy hosszabb ideig érezzük jóllakottnak magunkat, támogatva ezzel a nassolás elleni harcot. Biokenderfehérjénk tartalmazza a szükséges omega-3, omega-6 és omega-9. Ezek a telítetlen zsírsavak csökkentik a szívkoszorúér-betegség kockázatát. A kenderfehérjében megtalálható a fontos E-vitamin is, amelynek telítetlen zsírsavai segítik a szervezetbe való felszívódását. Ez egy erős antioxidáns! A biokenderfehérje teljes értékű fehérjének számít. Hogy miért? Mert esszenciális aminosavakat tartalmaz, azaz olyan aminosavakat, amelyeket a szervezet nem állít elő saját maga, és pl. táplálékból kell pótolni. Az étrend kiegészítése bio kenderfehérjével, amely nem tartalmaz allergén tényezőket, biztonságos módja az étrend változatosabbá tételének. Különösen azok számára, akik vegánok vagy vegetáriánusok. Bio kenderfehérjéinket az EU bio minősítéssel látjuk el, amely igazolja a kendertermék bio jellegét.

A bio kenderfehérje 100% bio kenderfehérje, amelyet alacsony hőmérsékleten állítanak elő. A legmagasabb bio minőség! Telítetlen zsírsavakat, fehérjéket és aminosavakat, valamint vitaminokat tartalmaz. Természetes és organikus módon egészséges kiegészítője az étrendjének. A kendermagfehérjét vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják! A bio kenderfehérje azt jelenti:

  • az összetevők bio termesztésből származnak és eredetük bizonyítva van,
  • telítetlen zsírsavakkal látja el a szervezetet
  • az esszenciális aminosavak bevitelét az étrendbe,
  • gluténmentességet,
  • Természetes kenderfehérjénk a hideg előállításnak köszönhetően megőrzi tápértékét.

Érdekesség: Több fehérje van a kenderfehérjében, mint a marha bélszínben Csak az összehasonlítás végett: 100g kenderfehérje tartalma 50g fehérje, míg 100g marha bélszín 26g fehérjét tartalmaz.

Ajánlott adagolás: Napi 15 gramm (3 kanál) naponta. Edzés után javasolt adag 30 gr (6 kanál).

Kiszerelés: 250 gr