CBG Paszta G+30%

71 100 Ft

A CBG kenderpaszta magas fitokannabinoid-koncentrációjú termék.  A G+ 30% Paste egy koncentrált termék, amely a kannabinoidok teljes spektrumát tartalmazza (CBD, CBDA, CBC, CBGA, CBG, CBDV, CBN). A benne lévő hatóanyagoknak és a CBD magas arányának köszönhetően nagyon hatékony tulajdonságokkal rendelkezik. Jól illeszkedik a vegetáriánus és vegán étrendhez, fitonutrienseket visz be szervezetébe a termék használatával.. Támogatja a szervezet természetes immunitását, fontos mikrotápanyagokat biztosít.

Cikkszám: 5903636627267 Kategória: Címke:

A kenderpaszta akár 1500 mg CBG fitotápanyagot, valamint a kenderben természetesen előforduló összetevőket, mint például flavonoidokat, fenolokat és terpéneket, valamint omega zsírsavakat (Omega-3, Omega-6, Omega-9) tartalmaz. A G+ 30%-os paszta rendszeres használata segít feltölteni ezeket az összetevőket a szervezetben. A paszta koncentráció garanciával rendelkezik – a vizsgálatokat független laboratóriumok végzik.

Teljesen természetes paszta, amely jóváhagyásokkal és tanúsítványokkal (beleértve az EU bio minősítést is) rendelkezik, amelyek garantálják a biztonságos használatot és a szennyeződésmentességet. A G+ 30% kenderpaszta gyártója a HempKing – a kiváló minőségű kendertermékek lengyel gyártója. A paszta előállításához biztonságos szuperkritikus CO2 extrakciós módszert alkalmaznak.

Kenderpaszta – előnyök:

  • A kenderben természetesen előforduló fitonutrienseket (beleértve a CBG-t és a CBD-t) tartalmaz,
  • vegánok és vegetáriánusok számára is alkalmas,
  • telítetlen zsírsavak forrása,
  • Omega 3, 6 és 9 zsírsavak forrása,
  • hozzájárul a bőr egészséges megjelenéséhez és hidratáltságához,
  • támogatja a szív- és érrendszert.

Hogyan kell használni a CBG 30% kenderpasztát?

Helyezz egy cseppet a pasztából a nyelv alá, majd várj 30 másodpercet, mielőtt lenyelnéd. Naponta 2-3 cseppet vehetsz be.

A csomag körülbelül 180 cseppet tartalmaz. ¼ fordulat az adagolóból körülbelül 7 cseppet ad.

Egy csepp 8,3 mg fitotápanyagot tartalmaz.

Összetevők:

Rostkenderből származó kenderolaj a természetben előforduló fitonutriensekkel CBD, CBDA, CBC, CBGA, CBGA, CBG, CBDV, CBN.
Az 1500 mg kenderolaj a fitonutriensek, terpének, flavonoidok és fenolok teljes spektrumát tartalmazza. Kenderből (Cannabis sativa L.) származó CO2 kivonat és kendermagból származó CO2 kivonat, terpének, flavonoidok, fenolok.

Tárolása:

Szobahőmérsékleten, gyermekek számára elérhetetlen helyen tárolandó. Napfénytől védje. Száraz helyen tárolja.
Ne lépd túl a kiegészítés ajánlott napi adagját.  Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. A változatos étrend és az egészséges életmód az alapja a szervezet megfelelő működésének.

Kiszerelés: 5ml/6g