Bio Spirulina alga por

6 450 Ft

Megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól és nehézfémektől. A tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása. Támogatja az immunrendszert és az idegrendszert.

Cikkszám: 5903636627373 Kategóriák: , , , Címke:

Bár egészen a közelmúltig a spirulina szó tömeges szemöldökfelhúzást okozott, ma ez a rendkívüli alga diadalt ünnepel a természetes táplálékkiegészítők és az egészséges táplálkozás szerelmesei körében. Sőt, már a szuperélelmiszerek közé, azaz a kivételesen magas tápértékű élelmiszerek közé is besorolták.

Mivel érdemelte ki ezt a sikert?

Kezdjük az elején: a spirulina egy tengeri algafajta, amely lenyűgöző smaragdzöld színével, kis méretével és spirál alakjával, amelynek a nevét is köszönheti. Hatalmas mennyiségű, kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, ami nem kerülte el a sportolók, valamint a vegánok és vegetáriánusok figyelmét sem, akik egyre szívesebben építik be étrendjükbe. A spirulina emellett kiváló anyagcsere-fokozó a fogyókúrázók számára, és mivel természetes módon nagy mennyiségű vasat és B-vitaminokat tartalmaz, értékes szövetségese azoknak, akiknek több ilyenre van szükségük az étrendjükben. És ez még mindig csak pótolja az előnyeit!

A chlorellához hasonlóan a spirulina is hatékonyan tisztítja meg a szervezetet a nehézfémektől és a méreganyagoktól, támogatja az immunrendszert és gyulladáscsökkentő hatású. A telítetlen zsírsavak, köztük a gamma-linolénsav (GLA) magas tartalma miatt a tengeri alga a vérnyomásra és a vér paramétereire is jótékony hatással van. Sok jó, igaz?

Nem csoda, hogy a spirulina viharszerűen meghódította a globális táplálékkiegészítő piacot, és bekerült a szuperélelmiszerek megbecsült csoportjába!

Fehérjetartalma és anyagcserére gyakorolt hatása miatt vegán és vegetáriánus étrendben használják. Minden olyan ember igényeinek megfelel, aki törődik az egészséges táplálkozással. Megtisztítja a testet a méreganyagoktól és a nehézfémektől. Természetes tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok forrása.

Támogatja az immunrendszert és az idegrendszert is:
– természetes jód, szelén, vas, értékes B-vitaminok (B1, B2, B3, B6, B12) és telítetlen zsírsavak, köztük a gamma-linolénsav (GLA) forrása,
– a gamma-linolénsav pozitív hatással van a megfelelő vérnyomásra, gyulladáscsökkentő,
– vasforrás, amely a szervezet sejtjeinek oxigénszállításában játszik szerepet,
– pozitív hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre,

Adagolása: Az ajánlott napi bevitel 3g. A legjobban folyadékokban oldódik.

Étrend-kiegészítő. Nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott étrendet. Tartsd távol gyermekektől. Ne lépd túl a kiegészítő ajánlott napi adagját.

Összetevők:
Bio Spirulina 100% (Arthrospira platensis), porított.

Kiszerelés: 120 gramm (40 napi adag)