C-vitamin Komplex + por

8 400 Ft

Természetes C-vitamin forrás 100%-ban természetes por állagú termék. Mesterséges adalékanyagok nélkül készült, nem tartalmaz ízfokozót vagy adalékanyagot. Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára is.

Miért a C-vitamin port ajánljuk?

●1000 mg C-vitamin ● 150g C-vitamin komplex por ● bioflavonoidokat tartalmaz ● grapefruit kivonatot tartalmaz ● cukor- és laktózmentes ● ideális vegánoknak és vegetáriánusoknak ●

Por alakú, így könnyedén fogyaszthatod pl. vízzel vagy gyümölcslével, anélkül, hogy le kellene nyelned tablettákat vagy kapszulákat, ami néha nehézségeket okozhat.
Természetes C-vitamin forrás: C-vitaminban gazdag összetevőket használ, a lehető legtermészetesebb módon biztosítja a C-vitamin egy részét
Tiszta összetétel: nem tartalmaz ízfokozókat, mesterséges adalékanyagokat sem állati eredetű összetevőket.

A termék 1000 mg C-vitamint (l-aszkorbinsav és nátrium-aszkorbát 50:50 arányban), BIO vadrózsát, grapefruit kivonatot bioflavonoidokkal (heszperidin) és rutint tartalmaz (A rutin hozzájárul a vérerek egészségének fenntartását és kedvező hatással van a hajszálerekre). Termékünk C-vitamin tartalma nagyon magas! Ez az RWS, azaz egy felnőtt beviteli referenciaértéke 1250%-a.

C-vitamin – Tulajdonságok:

A C-vitamin több összetevő természetes kombinációja. Számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik a szervezet számára:

  • Támogatja az immunrendszer működését,
  • Elősegíti a vas felszívódását a szervezetben,
  • Támogatja az idegrendszert,
  • Természetes C-vitamin forrás,
  • Pozitív tulajdonságokkal rendelkezik az oxidatív stressz elleni védelemmel kapcsolatban,
  • Támogatja a kollagén termelést, amely szükséges a csontok, a bőr és a fogak megfelelő működéséhez,
  • Támogatja az energiaanyagcserét,
  • Csökkentheti a fáradtság és kimerültség érzését.
  • Regenerálja szervezetünkben az E-vitamin pótlást is, védi a sejteket a szabad gyökök és az oxidatív károsodás ellen.

Alkalmazása: Könnyen használható termék. Az ajánlott napi adag 1 g (1 mérőkanál). A C-vitamint étkezés közben kell bevenni. A kimért adagot 150 ml (egy pohár) vízben vagy gyümölcslében – turmix, koktél vagy shake -ben kell feloldani. A csomag tartalmaz egy mérőkanalat, amivel könnyen kimérheted az adagot. Termékünket nem szabad forró italokhoz, például meleg teához adni. Akkor a legjobb, ha a C-Vitamin komplex+-t hideg vagy szobahőmérsékletű folyadékban fogyasztja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

1 adag tartalmaz:

870 mg C-vitamin, ebből 435 mg L-aszkorbinsav és 435 mg nátrium-aszkorbát,
57 mg grapefruit kivonat, ebből 54 mg bioflavonoid (ebből 46 mg heszperidin),
35 mg japán gyöngy kivonat, ebből 33 mg rutin,
22 mg BIO vadrózsa.

Étrend-kiegészítő. Nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott étrendet. Gyermekektől távol tartandó, száraz, hűvös helyen tárolva.

Összetevők C-vitamin 1000 mg:
L-aszkorbinsav, nátrium-L-aszkorbát, csipkebogyó kivonat (Rosa Canina), 70% C-vitamin, 95% grapefruit kivonat, rutin (Sophoraja-ponica L.), Bio Lucuma (Pouteria lucuma), porított.

Kiszerelés: 150 gramm (150 napi adag)