Kendertea az emésztőrendszer támogatására

6 900 Ft

Az emésztést támogató tea a kender és olyan növények kombinációja, mint az üröm, varádics, bodorrózsa és édesgyökér. Ez egy tea, amely maximálisan támogatja az emésztőrendszert.

 

Az emésztőrendszer támogatása sem olyan nehéz, mint amilyennek sokszor tűnik. A varádics gondoskodik az egészségéről, az édesgyökér támogatja az emésztést, a bodorrózsa pedig az immunrendszert. Ehhez a finom ízt adja a kender és az üröm. A tea a napi étrend természetes kiegészítője.

  • Kézzel szedett és válogatott szárított kender és más gyógynövények,
  • Kannabinoidokat, fenolokat és terpéneket tartalmaz,
  • 100%-ban természetes termék, kémiai adalékanyagok nélkül,
  • Természetes módszerekkel szárítva,
  • Folyamatos felügyeletnek és tesztelésnek van kitéve a gyártás folyamán,

Nem tartalmaz vegyszereket, mesterséges adalékanyagokat, peszticideket és gyomirtó szereket.

A kender tea tökéletes főzet, amelyet a nap folyamán, étkezések között javasolt fogyasztani. Ha egy csésze kenderteát adunk az emésztőrendszerhez, akkor belülről gondoskodunk magunkról.

Összetevők:
Rostos kender 27,5% (Cannabis Sativa L.), üröm 30% (Artemisia absinthium L.), varádics 20% (Tanacetum vulgare L.), bodorrózsa 15% (Cistus L.), édesgyökér 7,5% (Glycyrrhiza glabra) L.).

Tippek a tea tárolására:
A hő, a páratartalom és a fény jelentősen csökkentheti az összetevők hatékonyságát. Ezért fontos, hogy a teát jól zárható edényben, sötét, hűvös és száraz helyiségben tároljuk. A magas páratartalom is kerülendő.

Kiszerelés: 40 gramm / 20 adag