Shiitake gyógygomba kivonat

15 150 Ft

Shiitake gomba kivonat (Lentinula edodes (Berk.) Pegler), 40% poliszacharidokra, 30% béta-glükánokra standardizálva, természetes BioPerine® kivonattal dúsítva. A béta-glükánok az egyik legfontosabb poliszacharidok. A Biowen termék akár 30%-ot is tartalmaz belőlük! Ez teszi kiváló minőségű és rendkívül értékes termékké.

Ajánlott: májcirrózis , hepatitis B vagy C fertőzések érdekében, immunhiány, rák, I. és II. típusú herpes simplex, koleszterin, rosszindulatú daganatok, jóindulatú daganatok (ciszták, mióma, adenomák, adenofibroidok) kiegészítő kezelésében.

Cikk a témában: Itt olvasható

 

Cikkszám: 5904806120311 Kategória: Címke:

Shiitake gyógygomba kivonat 400 mg – 40% poliszacharid, 30% béta-glükán – Biowen étrend-kiegészítő 90 kapszula

Összetevők:
Shiitake gomba (Lentinula edodes (Berk.) Pegler), 40% poliszacharidokra és 30% béta-glükánokra standardizált terméstest-kivonat [DER 25:1], BioPerine® feketebors gyümölcskivonat 95% piperinre standardizált, kapszulák bevonóanyaga: hidroxipropilmetilcellulóz.

Shiitake kivonat ajánlott napi bevitele : Napi egy kapszula fogyasztása javasolt (étkezés közben).

Shiitake gomba – mi ez?
A shiitake gomba népszerű a keleti gyógyászatban. Kinézetre hasonlít a jól ismert csiperkegombára, de más gombafaj, bár szintén az acinicus családból. A shiitake név a Shii fáról származik, amely Ázsiából származik, és ezek a gombák gyakran nőnek rajta.

A shiitake (Lentinula edodes) tulajdonságai:
Bár a shiitake gombák tulajdonságait még kutatják, számos eddig végzett tanulmány azt mutatja, hogy a shiitake gombák pozitív hatással vannak a szervezetre. A napi étrendben biztosított fő összetevők a poliszacharidok és a béta-glükánok, amelyek fontos összetevői a vér koleszterinszintjének csökkentésében. Ennek köszönhetően támogathatjuk a keringési rendszer működését.
A Biowen Shiitake kivonatot BioPerine®-vel (fekete bors gyümölcskivonat) dúsították, amely 95%-os piperinre standardizált.

Béta-glükánok a Shiitake gombában
A Biowen Shiitake kivonatát tartalmazó kapszulák kiváló minőségűek, ezt bizonyítja a termék magas szintű szabványosítása akár 30% béta-glükánnal! Ez azért fontos, mert ezek a legfontosabb poliszacharidok a létfontosságú gombákban. Azoknak a gyártóknak, akik termékeikben nagy mennyiségű poliszacharidot jeleznek, szabványosításról kell gondoskodniuk, mert ezen információk nélkül nem garantáljuk, hogy a Shiitake kiegészítő értékes lesz.

A shiitake felhasználása kapszulákban
A Shiitake kivonat vegán kapszulákban van  – mindegyik a kivonat egy-egy gondosan kimért részét tartalmazza. A termék nem tartalmaz laktózt és gluténmentes is, így sokféle diéta kiegészítéseként használható.
Ne lépd túl a napi fogyasztásra ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet. Az egészség szempontjából fontos a kiegyensúlyozott és változatos étrend és az egészséges életmód betartása. Ne használd, ha allergiás vagy a termék bármely összetevőjére.

Összetétel (1 kapszula):
Shiitake gomba – 400 mg (beleértve 40% poliszacharidokat – 160 mg és 30% béta-glükán 120 mg)
BioPerine® – 1 mg (beleértve a 95% piperint – 0,95 mg)
kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

A csomagolás üvegedény, amelyben vegán gomba található. A csomag 90 kapszulát tartalmaz. A termék 3 hónapos használatra elegendő.

Kiszerelés: 90 darab

Shiitake gombákon már 1970-ben végezetek kutatásokat, ahol azt vizsgálták, hogy milyen hatással bír a koleszterinszintre. Egy “Herbs for health Jan/Feb 1997’’ szaklapban megjelent kutatási beszámolóból kiderül, hogy a Shiitake képes a koleszterinszint csökkentésére. A Shiitake a szervezet immunrendszerében található 6 olyan típusú sejtre bír serkentő hatással, amely képes legyőzni gyakorlatilag bármely fertőző vagy daganatos betegséget. Ez a gomba egy a kevés hatóanyag közül, amely képes működésbe hozni a természetes gyilkos sejteket, amelyek mind azt a nevük is mutatja, igen hatékonyan első frontvonalat képeznek az AIDS, a rákos betegségek, a jóindulatú daganatok (ciszták, fibrómák, adenómák, adenófibrómák), a herpesz és a human papilóma vírus ellen.