Reishi (Pecsétviasz) gomba kapszula

15 150 Ft

A keleti orvoslás sokféle növényt és gombát használ. A reishi gombának számos potenciális egészségügyi előnye van, például az immunrendszer erősítése és a rák elleni küzdelem.  A reishi gomba, más néven Ganoderma lucidum és lingzhi, Ázsia különböző forró és párás helyein nő. Ez a gomba hosszú évek óta a keleti orvostudomány alapvető eleme. Cikkünk a témában itt olvasható.

 

Reishi (Pecsétviasz) gomba – Biowen étrend-kiegészítő 90 kapszula

Reishi (Pecsétviasz) gomba 400 mg – 40% poliszacharidok, 30% béta-glükán

A Biowen Reishi kapszulák összetevői vegánok! Ez a termék nem tartalmaz glutént, laktózt vagy állati összetevőket. Csak természetes, kiváló minőségű alapanyagokból készültek! A kivonatot a Reishi gomba maghéjából hozták létre.

  • BioPerine® kivonatot tartalmaz,
  • támogatja az immunrendszert,
  • vegán termék,
  • támogatja a megfelelő koleszterinszint fenntartását,
  • jótékony hatással van a szív- és érrendszer egészségére

A Reishi gomba adaptogénnek számító gomba. Az adaptogének célja, hogy segítsék a szervezetet alkalmazkodni az aktuális körülményekhez, és jobban megbirkózik a szervezet a különböző helyzetekkel. A Reishi kapszulánk egy sokoldalú termék, amely kényelmesen lehetővé teszi, hogy gazdagítsd étrendjed olyan értékes összetevőkkel, mint a poliszacharidok, amelyeket a Reishi kivonat tartalmaz. Mivel a Reishi gombát vegán összetevőkből készült kapszulák formájában kínáljuk, mindennapokban használható, függetlenül attól, hogy melyik étrendet választod, könnyen beillesztheted a napi étrendbe.

A Reishi gomba a Ganodermataceae családjába tartozó japán gombanemzetség. A Reishi gomba főként a távol-keleti természetgyógyászatban ismert. Ázsiában isteni gombának és a halhatatlanság gombájának nevezték őket. És bár ma már tudjuk, hogy a Reishi kapszula gomba nem tesz halhatatlanná, mégis nagy érdeklődés övezi.

Reishi gomba kapszula – Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) 40% poliszacharidokra és 30% béta-glükánokra standardizált perikarp kivonat [DER 25:1], BioPerine® feketebors gyümölcskivonat 95% piperinre standardizált, kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz .

A keleti gyógyászatban a Reishit az immunrendszert támogató tulajdonságai miatt értékelik, beleértve az allergiás tünetek enyhítését. A Reishi gombában található poliszacharidok és béta-glükánok moduláló hatást fejtenek ki az immunrendszerre, ami segíthet csökkenteni az allergiás tünetek, például tüsszögés, viszketés és könnyező szemek súlyosságát.

Tulajdonságok:

  • támogatja az idegrendszert,
  • segít csökkenteni a koleszterinszintet,
  • befolyásolja a keringési rendszer jó állapotát.
  • Mivel nagy mennyiségű béta-glükánra van szabványosítva, segít kordában tartani a koleszterinszintet! De ez még nem minden. Reishi kivonatunkat BioPerine® kivonattal javítottuk. Ez
  • egy egyedülálló fekete bors gyümölcskivonat, amely 95%-os piperinre szabványos.
    A fekete bors pozitív hatásairól ismert: emésztés, légzőrendszer, idegrendszer, máj, bőr, immunitás, női reproduktív rendszer.

Hogyan kell használni?
A kapszula formájú Reishi gomba használata rendkívül egyszerű! Ez a termék előre kimért része, 40% poliszacharidokra és 30% béta-glükánokra standardizálva, a BioPerine® kivonattal potencírozva készül. Így gondoskodhatsz immun- vagy szív- és érrendszeredről (koleszterinszintről), de idegrendszeredről, májadról és bőrödről is, vagy extra antioxidánsokkal láthatod el magad!

Összetétel:
Reishi gomba – Sárgás gyöngyvirág (Ganoderma Lucidum (Curtis) P. Karst.) 40% poliszacharidokra és 30% béta-glükánokra standardizált kivonat, 95% piperinre standardizált BioPerine® feketebors gyümölcskivonat, kapszulahéj: hidroxipropil-metilcellulóz.

Ajánlott adag: A jótékony hatás eléréséhez szükséges napi ajánlott bevitel: napi 1 kapszula étkezés közben. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Akik terhesek vagy szoptatnak, vérbetegségben szenvednek, vagy alacsony a vérnyomásuk, azok kerüljék a reishi étrend-kiegészítő szedését.

Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. A változatos étrend és az egészséges életmód az alapja a szervezet megfelelő működésének.
Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Szobahőmérsékleten tartandó. Védd a nedvességtől és a napfénytől. Fogyasztása 12 éves kor alatti személyek vagy terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

Kiszerelés: 90 vegan kapszula (90 napi adag)