Omega 3 Forte kapszula

13 950 Ft

Egészséges, mint a hal! Bizonyára ezt a mondást már nem egyszer használták a környezetedben élők. Mindez azért van, mert… a halak nagyon egészségesek. Különösen, ha a legjobbat hozod ki belőlük. Például az értékes omega-3 savakat, ebben az Omega 3 Forte kapszulában 🙂

Omega 3 Forte 1000 mg EPA, 500 mg DHA Biowen étrend-kiegészítő – 90 kapszula

Az Omega-3 savak a Biowentől, perui szardellából származó halolajjal teli kapszulák. Ezek a tengeri halak tiszta óceáni vizekben élnek, és tiszta planktonnal táplálkoznak. Ez teszi termékeiket rendkívül értékessé. A plankton, amellyel táplálkoznak, gazdag DHA- és EPA-savakban, és mivel azok vagyunk, amit megeszünk, maga a perui szardella is nagy mennyiséget biztosít számunkra belőle. Érted már, honnan származik a “halhoz méltóan egészséges” mondás?

A halolajban található omega-3 zsírsavak (EPA – eikozapentaénsav, DHA – dokozahexaénsav) a legfontosabb zsírsavak közé tartoznak étrendünkben. Ezért érdemes gondoskodni megfelelő ellátottságukról. Fontos szerepet játszanak a szív- és érrendszer megfelelő működésében, mivel jóllétünk és várható élettartamunk is függ attól, hogyan működik ez a rendszer.

Melyik omega-3 zsírsavakat válaszd?

Bizonyára tudod, hogy az omega-3 savak mennyire fontosak mindenki étrendjében, de melyiket válaszd, hogy biztonságosak és minél értékesebbek legyenek? A választ a természetben találhatod meg. Az egyik legjobb választás az , ha a természetes omega-3 zsírsavakhoz nyúlsz, például a halolajból nyertekhez. Az omega-3 zsírsavakban gazdag perui szardella nagyszerű forrása ezeknek az esszenciális zsírsavaknak. Ennek a táplálékkiegészítőnek a rendszeres használatával nem kell aggódnod az omega-3 hiány miatt.

Az omega-3-hiány tünetei elsősorban a száraz és repedező bőr, a csökkent immunitás, a rossz lipidanyagcsere (emelkedett koleszterinszint és trigliceridek), a szív és az érrendszer rendellenes működése. A zsírsavak a megfelelő agyműködéshez is elengedhetetlenek, így hiányuk esetén koncentrációs zavarokat és idegességet tapasztalhatunk.

Omega 3 Forte – a táplálékkiegészítő hatásai:
Vannak, akik még emlékeznek az iskolás időkre, amikor a gyerekként kanálszámra kapták a rossz minőségű halolajat. Lehet, hogy néhányunk számára ezek az események még mindig élénken élnek az emlékezetükben, és a halolaj kellemetlen emlékeket idézhet fel. Szerencsére ma már a halolaj kényelmes, lenyelhető kapszula formájában is használható. És érdemes is, hiszen számos értékes tulajdonsággal rendelkezik!

Az Omega-3 zsírsavak hatása

Az omega-3 zsírsavakat egészséges zsíroknak is nevezik. Számos, az egészség szempontjából értékes tulajdonsággal rendelkeznek, elsősorban a szív- és érrendszerrel kapcsolatban. A telítetlen omega-3 zsírsavakban található DHA és EPA jótékony hatással van a szív megfelelő működésére, és segít a vérnyomást a megfelelő szinten tartani. Az egészséges és jól működő keringési rendszer a sejtek megfelelő táplálását jelenti az egész testben és a megfelelő anyagcserét. A keringési rendszer feladata továbbá a normál testhőmérséklet fenntartása és a káros anyagok eltávolítása a sejtekből.

Az E-vitamin (D-alfa-tokoferol) hatása
Az E-vitamin az egyik legismertebb antioxidáns a vitaminok között. A fiatalság vitaminjának is nevezik. Antioxidáns hatása a szabad gyökök káros hatását semlegesíti, és megakadályozza a szervezetben a túlzott mennyiségüket. A szabad gyökök és az antioxidánsok közötti egyensúly döntő fontosságú. A túl sok szabad gyök felelős a gyorsabb öregedésért, és érelmeszesedéshez vagy akár rákhoz is vezethet.

Omega-3 Forte  – 1 kapszula tartalmaz:

    • Perui szardella halolaj,
    • 75%-ban tartalmaz omega savakat,
    • Egy adag 1000 mg EPA és 500 mg DHA,
    • támogatja a szív- és érrendszert,
    • 45 napos adag.

Összetevők:

Perui szardella halolaj, standardizálva 75% omega 3 savakra, szarvasmarha zselatin, kötőanyag: glicerin, víz, E-vitamin (D-alfa-tokoferol).

Javasolt napi adag:

Ajánlott naponta 2 kapszula fogyasztása a kiegészítőből, nem szabad túllépni a napi javasolt adagot.

Ellenjavallat: bármely alkotórészre való érzékenység esetén.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, a napfénytől védve

Kiszerelés: 90 kapszula

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Omega 3 Forte kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük