Omega 3 kapszula

9 950 Ft

A Biowen Omega-3 étrend-kiegészítője egy perui szardellából származó halolajjal teli kapszula. Ezek a tengeri élőlények szennyezéstől mentes óceáni vizekben élnek, és tiszta planktonnal táplálkoznak. Ezért a belőlük készült termékek rendkívül értékesnek számítanak. Az általuk elfogyasztott táplálék gazdag DHA- és EPA-savakban. És mivel az, hogy mit eszünk, hatással van az egészségünkre, a perui szardella jelentős mennyiségű ilyen értékes összetevővel lát el bennünket. Most már “egészséges, mint a hal” több értelme van, nem igaz?

Omega 3  – 660 mg EPA, 440 DHA Biowen étrend-kiegészítő- 90 kapszula 

A hal az egészség szinonimája. Kétségtelen, hogy a mondás, miszerint egészséges vagy, mint a hal, már sokszor elhangzott a környezetedben. Mindez annak köszönhető, hogy a halak rendkívül jótékony hatással vannak a szervezetünkre. Különösen akkor, ha a legjobb összetevőket vonjuk ki belőlük. Ilyen például az értékes omega-3 zsírsavak.

A halolaj összetétele kulcsfontosságú omega-3 zsírsavakat tartalmaz (eikozapentaénsav, valamint dokozahexaénsav). Ezek a vegyületek azok közé az alapvető zsírsavak közé tartoznak, amelyeket étrendünknek tartalmaznia kell. Ezért érdemes megfelelő mennyiséget biztosítani a szervezet számára belőlük. Ezek az anyagok fontos szerepet játszanak a szív- és érrendszer megfelelő működésének fenntartásában. Ennek a rendszernek a működése kulcsszerepet játszik általános jólétünk és várható élettartamunk szempontjából.

Omega-3 zsírsavak, melyiket válasszd?

Valószínűleg te is tisztában vagy azzal, hogy az omega-3 zsírsavak mennyire fontosak a napi étrendben, de vajon melyiket válaszd, hogy biztonságosak és minél értékesebbek legyenek? A megoldás a minket körülvevő természetben rejlik. Az egyik legbölcsebb választás az lesz, ha a természetes omega-3 zsírsavakhoz nyúlunk, például a halolajból nyertekhez. Az értékes omega-3 zsírsavakkal teli perui szardínia kiváló forrása ezeknek az esszenciális vegyületeknek. Ennek a táplálékkiegészítőnek a rendszeres fogyasztásával nem kell aggódni az omega-3 esetleges hiánya miatt.

Az Omega 3 zsírsavak hiányának tünetei elsősorban a száraz és repedező bőr, a csökkent immunitás, a lipidanyagcsere zavarai (emelkedett koleszterin- és trigliceridszint), a szív és az érrendszer rendellenes működése. A zsírsavak az agy megfelelő működésében is kulcsszerepet játszanak, így hiányuk koncentrációzavarhoz és idegességérzethez vezethet.

Omega-3 kapszula – 1 kapszula tartalmaz:

  • 660 mg EPA és 440 DHA,
  • perui szardella halolajból,
  • az immunitás és a szív- és érrendszer támogatására,
  • kényelmes kapszula formában,
  • nettó súly: 90 g.

Összetevők:

Perui szardella halolaj, 55% omega 3 savakra standardizálva, szarvasmarha zselatin, kötőanyag: glicerin, víz.

Tulajdonságok:

Szerencsére ma már elérhetőek a kényelmesen fogyasztható halolaj kapszulák, amelyeket nehézség nélkül le lehet nyelni. És érdemes megtenni, mert ez az olaj sok értékes tulajdonságot rejt!

Az Omega 3 savak hatásai

Az egészséges zsíroknak nevezett omega-3 számos értékes tulajdonságot mutat az egészség szempontjából, különösen a szív- és érrendszerrel összefüggésben. Az ezekben a telítetlen zsírsavakban található DHA és EPA a megfelelő szívműködés fenntartása és a vérnyomásszint szabályozása révén tesz jót. A jól karbantartott keringési rendszer a kulcs a megfelelő sejttáplálkozáshoz az egész testben és a helyes anyagcseréhez. A keringési rendszer a megfelelő testhőmérséklet fenntartásában és a mérgező anyagok sejtekből való eltávolításában is szerepet játszik.

Röviden összefoglalva az omega-3 legfontosabb előnyei a következők:

    • Az egészséges szívműködés támogatása,
    • a megfelelő vérnyomás fenntartása.

Kiszerelés: 90 kapszula

Javasolt napi adag:

Ajánlott naponta 2 kapszula fogyasztása a kiegészítőből, nem szabad túllépni a napi javasolt adagot.

Ellenjavallat: bármely alkotórészre való érzékenység esetén.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, a napfénytől védve

Kiszerelés: 90 kapszula

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Omega 3 kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük