NAC (N-acetil-L-cisztein) 600 mg – kapszula

12 550 Ft

Megemelt hatóanyag tartalom! Az N-acetil-L-cisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája. Az NAC segít feloldani a nyákot a légutakban, így enyhíti a megfázás, az influenza és más légúti betegségek tüneteit. Antioxidásként erősíti az immunrendszert, a ciszteinből képződő glutation óvja az izmokat a károsodástól, segít a bőr regenerálódásában, az új bőr képződésében és jó hatással van az ízületi tokra és az ízületek körüli szövetekre.

Cikkszám: 5904806120571 Kategóriák: , , Címke:

NAC (N-acetil-L-cisztein) 600 mg Biowen étrend-kiegészítő – 100 kapszula

NAC 600 mg Biowen – kiegészítő dózisban vegán kapszulában

Mi az a NAC vagy n-acetilcisztein? Ez egy szerves vegyület, más néven is ismert, például N-acetil-L-cisztein vagy N-acetilcisztein. Ez az L-cisztein nevű aminosav származéka. A Biowen N-acetilciszteinje (NAC) egy tiszta étrend-kiegészítő, amelyben minden vegán kapszula egyetlen összetevője 600 mg  NAC.

A termék tisztasága

Ha a BIOWEN kapszulában lévő NAC-t választod, akkor a tiszta összetétel garanciáját választod. Termékeink nem tartalmaznak felesleges adalékanyagokat, például mesterséges színezéket vagy aromát, csomósodást gátló szereket, mesterséges stabilizátorokat vagy felesleges töltőanyagokat.

Ez egy gluténmentes termék. Ezenkívül nem tartalmaz állati összetevőket, így olyanok is használhatják, akik növényi alapú étrendet követnek, mint például a veganizmus vagy a vegetarianizmus követői.

Összetevők: N-acetil-L-cisztein (NAC), kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.  Ez a termék felesleges adalékanyagoktól mentes!

Minden tégely 100 kapszulát tartalmaz, ami akár 100 napos használathoz is elegendő! Az acélkupakkal ellátott üvegedény nem csak jól néz ki, de védő funkciót is ellát – az üvegből nem kerül nemkívánatos vegyület a kiegészítőbe, maga a kiegészítő pedig védett a napfénytől, köszönhetően annak, hogy sötét üvegből készült. Ez a termék kiváló minőséget, hatékonyságot és nagy mennyiségű NAC-t tartalmaz minden kapszulában!

NAC 600 mg kapszula: 

  • vegán étrend-kiegészítő,
  • glutén- és laktózmentes,
  • 100 napos használathoz elegendő,
  • alkalmas vegetáriánus és vegán étrendre,
  • kizárólag növényi alapú összetevőket tartalmaz,
  • tiszta összetétel,
  • napi 1 kapszula étkezés közben,
  • 100 napi adag
  • nettó tömeg: 60 g.

Kiszerelés : 100 kapszula

A NAC 600 mg Biowen tulajdonságai

Tájékoztatunk, hogy weboldalunkon nem áll módunkban egészségügyi állításokat közölni a NAC Biowen termékkel kapcsolatban. A NAC Biowen-kiegészítő intézkedéseinek javaslata az EU-törvények szerint nem lehetséges, mivel erre a kiegészítésre vonatkozóan nincsenek hivatalosan megerősített egészségre vonatkozó állítások. Az Európai Unió jogszabályaival összhangban nem idézhetünk olyan tanulmányokat sem, amelyeket a NAC-ról vagy az N-acetilciszteinről végeztek, amelyet a NAC Biowen kiegészítésében használtunk. Javasoljuk azonban, hogy saját magad keress információkat az N-acetilcisztein (NAC) tulajdonságairól olyan jó hírű forrásokban, mint a PubMed vagy a National Library of Medicine, ahol különféle típusú tanulmányok ingyenesen elérhetők.

A sportolók nélkülözhetetlen társa – Erő és Regeneráció

A NAC kapszula esszenciális választás minden sportoló számára. Az antioxidáns tulajdonságai révén segít a fizikai megterhelés okozta stressz csökkentésében, és a gyorsabb regenerációban.
Támogathatja az izmok és ízületek egészségét, elősegítve ezzel a sérülések megelőzését és az edzés utáni gyorsabb felépülést.
A NAC kapszula nem csak a fizikai, hanem a mentális állóképességet is erősítheti, így a sportolók mind testileg, mind szellemileg a legjobb formájukat hozhatják.

  • Antioxidáns tulajdonságaival szerepet játszik az immunrendszer megerősítésében.
  • A NAC kapszula elősegíti a légutak egészségének megőrzését.
  • A ciszteinből, glutaminsavból és glicinből képződő glutation védelmet nyújt az izmoknak a sportolás közben képződő reaktív oxigéngyökök okozta izomsérülésekkel szemben.

Adagolási javaslat:

A NAC kapszula kiegészítő jótékony hatásainak eléréséhez vegyél be egy kapszulát naponta egyszer étkezés közben. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl.

Ellenjavallat: Az NAC fogyasztása nem javasolható olyan súlyosan asztmás betegek és olyan emberek számára, akik nem képesek felköhögni a légutakban összegyűlt váladékot.
Azoknak, akik ilyen nehézségekkel küzdenek, feltétlenül ki kell kérniük a kezelőorvosuk tanácsát, mielőtt elkezdenék fogyasztani a NAC kapszulát.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NAC (N-acetil-L-cisztein) 600 mg – kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük