Cink komplex+ kapszula

8 400 Ft

A Cink Komplex + egy egyedülálló kiegészítő, amelyet az egészség és az immunitás támogatására terveztünk. Elegáns üvegedénybe zárva ez a termék 100 kapszulát tartalmaz, amelyek három különböző típusú cinkre épülnek: cink-citrát, cink-pikolinát és cink-diglicinát. Ez a kombináció átfogó támogatást garantál a szervezeted számára, optimális egészségügyi előnyöket biztosítva.

Cikkszám: 5904806120618 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Cink komplex + 3X immunitás Biowen étrend kiegészítő – 100 kapszula

Mi különbözteti meg a Cink Komplex + termékünket más kiegészítőktől? Mindenekelőtt összetétele a felesleges adalékanyagoktól, csomósodást gátló anyagoktól, gluténtől, színezékektől és tartósítószerektől mentes. A vegán és vegetáriánus étrendet követők számára is alkalmas, így a felhasználók széles köre számára alkalmas.

A cink, amely ennek a kiegészítőnek a fő összetevője, kulcsszerepet játszik szervezetünk számos folyamatában. Elsősorban az immunrendszer működését támogatja, ami rendkívül fontos a fertőzések és betegségek elleni küzdelemben. Ezenkívül a cink részt vesz a DNS-szintézisben és a sejtosztódásban, ami hozzájárul a szövetek regenerálódásához és az egészséges szervezet fenntartásához.
A Cink Komplex + nemcsak a megfelelő fehérjeképzést támogatja, ami fontos a megfelelő sejtszerkezet fenntartásához. Részt vesz a DNS, a fehérjék és a lipidek oxidatív károsodástól való védelmében, természetes antioxidánsként hat, megvédve minket a szabad gyökök káros hatásaitól. A cink pozitív hatással van a bőr egészségére, a csontok egészségére, a kognitív funkciókra, valamint a termékenységre és a szaporodásra. Fenntartja a normál tesztoszteron szintet, ami fontos a férfi reproduktív rendszer egészsége szempontjából. Ezen kívül részt vesz a zsírsav-anyagcserében, a sav-bázis anyagcserében és az A-vitamin anyagcserében, ami jótékony hatással van az általános egészségi állapotra.

A Cink Komplex + kiegészítés támogatja a normál látást, a szénhidrát-anyagcserét, valamint a körmök és a haj állapotát is. Összetett formulája több irányban működik, garantálva az egészség és az immunitás átfogó támogatását.

Ezért, ha olyan hatékony és átfogó étrend-kiegészítőt keresel, amely számos szinten gondoskodik testedről, a Cink Komplex + kiváló választás. Tiszta, mesterséges adalékanyagoktól mentes összetétele azt jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat nyújtod magadnak. A Cink Komplex + segítségével könnyedén gondoskodhatsz magadról minden nap!

Összetevők: cink (citrát, pikolinát, diglicinát), inulin (cigória gyökér), kapszulahéj: hidroxipropilmetilcellulóz.

Cink Komplex + a cink tulajdonságai:

A cink, amely a Cink Komplex + 3X immunitás kiegészítőnk fő összetevője, kulcsfontosságú eleme a szervezet számos folyamatának. Átfogó tulajdonságai pozitívan befolyásolják a különböző rendszerek egészségét és működését. Az alábbiakban a cink tulajdonságainak részletes leírása található:

  • Az immunrendszer támogatása: Úgy fejti ki hatását, hogy támogatja az immunreakciók hatékonyságát.
  • DNS-szintézis és sejtosztódás: A cink nélkülözhetetlen a DNS-szintézishez és a sejtosztódáshoz kapcsolódó folyamatokhoz. Befolyásolja a sejtek megfelelő fejlődését, ami fontos a szövetek regenerációjához és a genetikai integritás fenntartásához.
  • Részvétel a megfelelő fehérjeképzésben: a cink kulcsszerepet játszik a fehérjeszintézis folyamatában, ami fontos a megfelelő sejtszerkezet fenntartásához. A fehérjék számos testi funkció alapját képezik, a szövetek felépítésétől a sejtek közötti jelátvitelig.
  • Az egészséges bőr megőrzése: Befolyásolja a bőr folyamatait, így segít megőrizni a bőr egészséges megjelenését.
  • A DNS, a fehérjék és a lipidek védelme az oxidatív károsodástól: természetes antioxidánsként a cink védi a sejteket a szabad gyökök által okozott károsodástól. Megakadályozza a DNS, a fehérjék és a lipidek oxidatív károsodását, ami jelentős hatással van az öregedési folyamatra.
  • A csontok egészségének megőrzése: a cink más ásványi anyagokkal, például kalciummal és magnéziummal működik együtt az egészséges csontozat megőrzésében. Részt vesz a csont mineralizációjával kapcsolatos folyamatokban, ami kulcsfontosságú a csont szilárdsága és szerkezete szempontjából.
  • Kognitív funkciók: a kutatások kimutatták, hogy a cink szerepet játszik az olyan kognitív funkciókban, mint a memória, a koncentráció és a gondolkodási folyamatok. Részt vesz a neuronok közötti jelátvitelben, ami befolyásolhatja az agy hatékonyságát.
  • Termékenység és szaporodás: a cink fontos a reproduktív rendszer egészsége szempontjából mind a férfiak, mind a nők esetében. Fenntartja a normál tesztoszteron szintet, ami befolyásolja a reproduktív funkciót és a termékenységet.
  • A plazma normál tesztoszteronszintjének fenntartása: a cink kulcsszerepet játszik a vér tesztoszteronszintjének szabályozásában, ami hatással van a férfi reproduktív rendszer egészségére, valamint a test általános egészségére.
  • Zsírsav-anyagcsere: a cink részt vesz a zsírsav-anyagcserével kapcsolatos anyagcsere-folyamatokban, ami befolyásolhatja a vér lipidszintjét és a test általános állapotát.
  • Sav-bázis anyagcsere: a cink szerepet játszik a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásában, ami számos élettani folyamat megfelelő működéséhez fontos.
  • Az egészséges látás megőrzése: a cink jelen van a retina sejtjeiben, és részt vesz az egészséges látás fenntartásában részt vevő folyamatokban. Előnyös lehet bizonyos szembetegségek megelőzésében.
  • Az A-vitamin metabolizmusa: a cink elengedhetetlen ahhoz, hogy az A-vitamint a szervezet által felhasználható formává alakítsa. Az A-vitamin elengedhetetlen a szem, a bőr és az immunrendszer egészségéhez.
  • Részvétel a normál szénhidrát-anyagcserében: a cink szerepet játszik a szénhidrát-anyagcserében, ami fontos a szervezet energia-anyagcseréjében.
  • A köröm és a haj normál állapotának megőrzése: a cink befolyásolja a körmök és a haj állapotát, támogatja egészséges növekedésüket és szerkezetüket.
  • Részvétel a makrotápanyagok megfelelő anyagcseréjében: a cink részt vesz a makrotápanyagok, például fehérjék, zsírok és szénhidrátok asszimilációjával kapcsolatos anyagcsere-folyamatokban.

Összefoglalva: a cink rendkívül sokoldalú tulajdonságokkal rendelkező elem, amely kulcsszerepet játszik a szervezet egészségének megőrzésében és megfelelő működésében. Ezért a cink különféle formáiban gazdag Cink komplex+ kiváló támasz lehet az egészségükre vigyázó emberek számára.

Cink komplex+:

  • a cink három formája: cink-citrát, cink-pikolinát és cink-diglicinát,
  • átfogó támogatás,
  • tiszta összetétel, adalékanyagok nélkül,
  • alkalmas növényi alapú étrendet folytatók számára,
  • vegán kaszula
  • nettó tömeg: 30,8 g.

Javasolt napi adag:

Ajánlott naponta egy kapszula fogyasztása étkezés közben, ami elegendő egy felnőtt napi cinkszükségletének kielégítéséhez, és nem szabad túllépni a napi javasolt adagot. Vegán kapszula.

Ellenjavallat: bármely alkotórészre való érzékenység esetén.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, a napfénytől védve

Kiszerelés: 100 kapszula (100 napi adag)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cink komplex+ kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük