Kálium Forte 1100 mg – kapszula

7 350 Ft

A kálium esszenciális ásványi anyag, amely széles körben elterjedt számos élelmiszerforrásban. A magasabb káliumtartalom általában főként gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaz. Az elegendő kálium kulcsfontosságú az ideg- és izomrendszer megfelelő működéséhez. A kapszula vegán, de GMO- és gluténmentes.

Kálium Forte 1100 mg Biowen étrend-kiegészítő – 100 darabos kapszula

Kálium Forte – kálium-citrát 1100 mg. A Biowen egy egyedülálló étrend-kiegészítője, amely tiszta összetételével és egészségügyi előnyeivel tűnik ki. Gluténmentes, nem tartalmaz csomósodást gátló anyagokat és tartósítószereket, így kiváló választás azoknak, akik az egészséges táplálkozás hívei.

A Kálium Forte elsődleges összetevője a kálium-citrát, amely kiváló minőséget és biológiai hozzáférhetőséget biztosít. A kálium kulcsszerepet játszik a normál vérnyomás fenntartásában, ami támogatja a szív egészségét. Emellett elengedhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, pozitívan befolyásolja a koncentrációt és az általános lelki állapotot.

A termék az izmok megfelelő működését is támogatja. Ez különösen az aktív életmódot folytató emberek számára fontos. A Kálium Forte egy kivételes minőségű termék, üvegedénybe csomagolva, kiküszöbölve a mikroműanyag szennyeződés veszélyét. Ez különösen a környezettudatos fogyasztók számára fontos.

Termékünk további előnye, hogy kompatibilis a vegán és vegetáriánus étrenddel, mivel a kapszulák növényi kapszulák. Ezáltal a termék az emberek széles köre számára elérhetővé válik, és sokféle táplálkozási igényt kielégít. A Kálium Forte 1100 mg Biowen választásával az egészségedbe fektetsz be.

Összetevők: kálium-citrát, kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

A kálium tulajdonságai:

A kálium rendkívül fontos eleme az emberi szervezetnek, kulcsszerepet játszik az egészség megőrzésében és a különböző rendszerek megfelelő működésében. Itt található egy rövid leírás a kálium korábban ismertetett tulajdonságairól:

  • a normál vérnyomás fenntartása
  • kulcsszerepet játszik az elektrolit egyensúly szabályozásában, ami közvetlenül befolyásolja a vérnyomást. Jelenléte segít minimalizálni a túlzott nátriumbevitel hatásait, ami jót tesz a szív- és érrendszer egészségének.
  • az idegrendszer megfelelő működése
  • a kálium elengedhetetlen az idegimpulzusok vezetéséhez. Felelős az idegsejtek elektrolit-egyensúlyának fenntartásáért, ami kulcsfontosságú az idegrendszer megfelelő működéséhez. Stabilizáló hatással van az idegsejtekre, ami pozitív hatással van a koncentrációra és az általános mentális állapotra.
  • támogatás a megfelelő izomműködéshez
  • a kálium részt vesz az izomösszehúzódás folyamatában, ami kulcsfontosságú az izom egészségének és teljesítményének megőrzésében. Szinergikusan működik más ásványi anyagokkal, mint például a magnézium, hogy támogassa a megfelelő izomműködést mind a fizikai aktivitás, mind a mindennapi élet során.
  • precíz adag könnyen felszívódó formában van jelen a termékben.

Összefoglalva, a kálium pótolhatatlan összetevője a szív egészségének, az idegrendszernek és az izmoknak. Megfelelő mennyisége étrendben vagy étrend-kiegészítő formájában hozzájárulhat a szervezet egészségének és belső egyensúlyának megőrzéséhez.

Javasolt alkalmazása: A Kálium Forte  1100 mg Biowen kapszula használata egyszerű. Az ajánlott adag 2 kapszula, naponta egyszer vagy kétszer, lehetőleg étkezés közben. Ez a rugalmas megközelítés megkönnyíti a táplálékkiegészítés beépítését az étrendbe, rendszeres, optimális támogatást biztosítva szervezetednek.

A kapszulákat étkezés közben javasolt elfogyasztani, ami segít a hatóanyagok felszívódásának javításában. Így a termék hatékonyan támogatja a normál vérnyomás, az idegrendszer működésének és az izmok egészségének fenntartását.

A két kapszula használatával könnyedén beállíthatod az adagolást az egyéni igényeknek és preferenciáknak megfelelően. A Kálium Forte utasítás szerinti fogyasztása hozzájárulhat az optimális egészségügyi előnyökhöz, és rendszeres használata segít fenntartani az elektrolit egyensúlyt a szervezetben.

Ennek a táplálékkiegészítőnek a napi étrendjébe való beillesztése egyszerű lépés a szív, az idegrendszer és az izmok egészségének támogatására. Kényelmes kapszula formájával és pontos használati utasításával a Kálium Forte hatékony támogatást nyújt azoknak, akik szeretnének megőrizni az elektrolit egyensúlyt, és gondoskodni szeretnének általános jó közérzetükről.

Kálium Forte:

  • vegán formula,
  • kálium-citrát formájában,
  • az idegrendszerre, az izomrendszerre, a szívműködésre és a vérnyomásra,
  • tiszta összetétel, adalékanyagok, például csomósodást gátló anyagok és tartósítószerek nélkül,
  • nettó tömeg: 110g.

Javasolt napi adag: Az ajánlott adag 2 kapszula, naponta egyszer vagy kétszer, lehetőleg étkezés közben, és nem szabad túllépni a napi javasolt adagot. Vegán kapszula.

Ellenjavallat: Különösen szív-/máj- vagy cukorbetegség esetén, terhesség, szoptatás, teherbe akar esni, 18 év alatti vagy olyan gyógyszereket szedsz (különösen, amelyek befolyásolhatják a májműködését vagy a kálium mennyiségét vérében), konzultálj orvosoddal, mielőtt elkezded szedni ezt a kiegészítőt.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, a napfénytől védve

Kiszerelés: 100 kapszula (50 napi adag)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kálium Forte 1100 mg – kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük