Forte Max Nátrium-butirát 580 mg + 415 mg vajsav kapszula

13 950 Ft

A vajsav természetesen termelődik az emberi szervezetben a baktériumflóra belekben történő fermentációja során. A vastagbél falát építő sejtek energiaforrása. Fontos az emésztőrendszer megfelelő működésében, gyorsítja a bélregenerációt. Segít fenntartani a normál PH-t a belekben azáltal, hogy energiát ad a bél hámsejtjeinek. Ajánlott irritábilis bél szindróma, bélflóra rendellenességek és bélfertőzések, bélnyálkahártya gyulladásos megbetegedések, gyomor-bél traktus működési zavarainak pl.: hasmenés, puffadás, székrekedés étrendi szabályozására.

Cikk a témában: A vajsav (nátrium butirát) kedvező hatásai

Forte Max Nátrium-butirát 580 mg + 415 mg vajsav Biowen étrend-kiegészítő – 100 kapszula

A vajsav egy endogén anyag, azaz olyan anyag, amely természetesen termelődik az emberi szervezetben. Ez egy rövid szénláncú zsírsav, amit a baktériumflóra termel a belekben történő erjedés során, pl. rostból. Természetes anyag, amely fontos az emésztőrendszer megfelelő működésében. Segít fenntartani a megfelelő PH-t a belekben azáltal, hogy energiával látja el e fontos szerv hámsejtjeit.

A vajsav nátriumsója, amely természetesen előfordul a tejtermékekben, például a vajban, és a bélben a rostok fermentációjának terméke. Az egészséges bél elengedhetetlen az erős immunrendszerhez. A bélben természetesen előforduló butirát segíthet fenntartani a normál bélflórát, ami viszont csökkentheti az allergiás reakciókat és általánosságban erősítheti az immunrendszert.

Bizonyos rendellenességek esetén a belekben csökkenhet a vajsavtermelés. Akkor javasolt, hogy ezt az értékes anyagot külső forrásból pótold ezzel a vegán kapszula kiegészítővel.

Minden nátrium-butirát kapszula 580 mg nátrium-butirátot tartalmaz, és 415 mg vajsavat. A Biowen nátrium-butirátot bélben oldódó mikrokapszulákba zártuk. Az ilyen technológia használatának köszönhetően biztonságosan átjuthat az emésztőrendszeren, és pontosan ott kerül felhasználásra, ahol lennie kell – a belekben!

Miért érdemes a Forte Max nátrium-butirát vajsav kiegészítőt választani?
A nátrium-butirát 580 mg-ot tartalmaz a nátrium-butirátból. Tartalmaz még 415 mg vajsavat is, amely egy endogén anyag, amely természetesen megtalálható a szervezetünkben!  A teljes napi adag egy kapszula, tehát egy doboz 100 napos használatra elegendő, nagyon hatékony termék.

Ezenkívül a kapszulákat acélkupakkal ellátott, sötétített üvegedénybe zártuk. Ennek köszönhetően biztonságosan tárolható anélkül, hogy tápérték-veszteségnek lenne kitéve. Az üvegedény a nem kívánatos anyagoknak a kiegészítőbe való behatolása ellen is véd, (mert sajnos ez a műanyag csomagolásnál is előfordulhat).

A Forte Max nátrium-butirát választásával kiváló minőségű és hatékony terméket választasz, amely sokáig kitart!

Összetétel: Nátrium-butirát 580 mg + 415 mg vajsav, mikrokapszula héj (zsírsavak – növényi eredetű), hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszulahéj).

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, napfénytől védve. A táplálék-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet!

Adagolási javaslat: Egy kapszula, naponta egyszer étkezés közben. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Alkalmas vegánoknak. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Kiszerelés: 100 kapszula (100 napi adag)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forte Max Nátrium-butirát 580 mg + 415 mg vajsav kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük