EnzyMax komplex+ emésztést támogató enzimek

18 200 Ft

Emésztőenzimeket, szinbiotikumot (mely lényegében probiotikum és prebiotikum egyben), probiotikumot, rost- és rozmaring kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő. A termék összetételében szereplő emésztőenzimek egyike sem állati eredetű, így a növényi alapú étrendet folytatók is használhatják.

Az EnzyMax komplex+ emésztőenzimeket, szinbiotikumot (mely lényegében probiotikum és prebiotikum egyben), probiotikumot, rost- és rozmaring kivonatot tartalmazó, aktív hatóanyagokra standardizált termék. A termék összetételében szereplő emésztőenzimek egyike sem állati eredetű, így a növényi alapú étrendet folytatók is használhatják.

Miért fontosak az emésztőenzimek?

Az emésztőenzimek természetesen kiválasztódnak az emésztőrendszerünkben, és fontos szerepet játszanak az emésztési folyamatban. A fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat kisebb molekulákra bontják, hogy ezeket a szervezet fel tudja venni hasznosítani.

Milyen emésztőenzimeket találhat ebben az EnzyMax komplex+ étrend-kiegészítőben?

  • Amiláz
  • Proteáz
  • Celluláz
  • Laktáz
  • Lipáz

Ezen kívül ebben a kiegészítőben megtalálja az Inavea™ akác- és baobabrostot, a probiotikumot és prebiotikumot tartalmazó Lactowise® szinbiotikumot, a Lactospore® probiotikumot és a háromszoros standardizált rozmaring kivonatot! Papaint és bromelaint is talál benne.

Bár a kiegészítő tartalmaz probiotikumokat és prebiotikumokat, gond nélkül tárolhatja szobahőmérsékleten. Az enzimek GMO mentes növényekből származnak, és gluténmentesek!

A táplálékkiegészítő természetes cellulózból készült vegán kapszulákban van. A kapszulákat elegáns, acélkupakkal ellátott, sötét üvegedénybe helyeztük. Ez biztosítja, hogy védve legyenek a túlzott napsugárzástól, egyben biztosíték, hogy nem kerül mikroműanyag a kiegészítőbe!

Mit kell tudni az alapanyagokról?

A Lactospore® és Lactowise® olyan területeken segíthet, mint az emésztést segítő, a gyomor-bélrendszer egészsége és az általános egészség.

DigeZyme®, olyan funkcionális hatással, mint a gyomorsav.

Az információ a gyártó webhelyéről származik: Sabinsa

Az Inavea™ márkájú rost két összetevő kombinációja: a baobabrost és az akácrost. Jól tolerálhatók és prebiotikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az információ a gyártó weboldaláról származik: Nexira

A 2% rozmarinsavra, 3% urzolsavra és 8% karnozinsavra standardizált rozmaring kivonat a kiegészítő összetevői közé tartozik.

A rozmaring a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

befolyásolja az emésztési komfortérzetet,
támogatja a máj megfelelő működését,
támogatja a zsírok emésztését,
antioxidáns hatása van

Összetevők: Digezyme® Complex, beleértve: alfa-amiláz (Aspergillus oryzae-ból), semleges proteáz (Bacillus licheniformis-ból), celluláz (Trichoderma reesei-ből), laktáz (Aspergillus oryzae-ból), lipáz (Aspergillus oryzae-ből), Inacavea fiber és baobab rost), papain 12 000 USP, bromelain 2500 GDU, rozmaring kivonat [DER 10: 1] standardizált 2% rozmarinsavra, 3% urzolsavra és 8% karnozinsavra Lactowise® Complex, beleértve: Bacillus coagulans (MTCC 5856), galaktomannán (prebiotikus), Lactospore® probiotikum (Bacillus coagulans MTCC 5856), kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, napfénytől védve. A táplálék-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet!

Adagolási javaslat: Egy kapszula, naponta egyszer étkezés közben. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Alkalmas vegánoknak. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Kiszerelés: 90 kapszula (90napi adag)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EnzyMax komplex+ emésztést támogató enzimek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük