Magnézium-malát 835 mg kapszula B6-vitaminnal

9 990 Ft

Ez egy olyan táplálékkiegészítő, amely a magnézium és a B6-vitamin kombinációját tartalmazza. Ez az együttes különösen előnyös lehet, mivel mindkét tápanyagnak fontos szerepe van a szervezetben. A magnézium-malát a magnézium almasavval alkotott sója. Ez az egyik legjobban felszívódó szerves magnéziumforma. Biológiai aktivitása az almasavban rejlik, amely a gyümölcsökben természetesen előforduló molekula. A szervezet energiatermelő folyamataiban (Krebs-ciklusban) játszik fontos szerepet, amely így magnéziummal kombinálva remek lehetőség a sejtszintű energia fokozására. A magnézium-malát hozzájárul a megfelelő izomműködéshez, az energiatermeléshez, a fáradtság csökkentéséhez és a normál vérnyomás fenntartásához.

 

Magnézium-malát 835 mg kapszula B6-vitaminnal (P-5-P)

A magnézium létfontosságú elektrolit. Egészségvédő hatásai széles körben érvényesülnek, hiszen részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és több mint 300 enzim működéséhez szükséges. Hozzájárul fokozott stresszhatás esetén a megfelelő relaxációhoz, a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer és izomzat megfelelő működéséhez, a normál csontozat és fogazat fenntartásához, a meszesedés (kálcium lerakódás) megakadályozásához, a D-vitamin optimális működéséhez. Napjainkban nagyon gyakori jelenség a magnéziumhiány. Ez esetben előforduló kellemetlen tünetek a fokozott fáradékonyság, idegrendszeri problémák, anyagcsere-zavarok és izomgörcsök lehetnek.

A magnézium egy olyan ásványi anyag, amely részt vesz az energiatermelésben, az izmok működésében, az idegrendszer egészségében és a csontok erősítésében is, így nem véletlen, hogy ha magnéziumhiányban szenvedsz, az társulhat fáradtsággal, izomgyengeséggel, idegességgel és alvászavarral is.

A B6 vitamin egy olyan vízben oldódó vitamin, amely számos anyagcsere-folyamatban vesz részt. Szerepet játszik a vörösvérsejtek képződésében, az idegrendszer megfelelő működésében és az immunrendszer erősítésében. A B6-vitamin hiánya szintén változatos tüneteket okozhat, mint például fáradtság, hangulatzavar és idegrendszeri rendellenességek.

Ezek kombinációja remek párost alkot, ezért praktikusan egy kapszulába sűrítettük ezt a két hatóanyagot, így kényelmes a fogyasztása.

Néha rángatózó szemhéja van? Koncentrációs nehézségei és gyakori fáradtság? Ha alvási problémákkal és fájdalmas izomgörcsökkel is küzd, ezek a magnéziumhiány jelei lehetnek. Ennek megszüntetésére nyúljon a magnézium-maláthoz a B6-vitamin aktív formájával!

Miért próbáld ki a Magnézium-malát 835 mg kapszulát B6-vitaminnal?

jól felszívódó forma,
támogatja az izmokat és az idegrendszert,
magas hatóanyag tartalom,
100 napi adag

  • Sportoláshoz, izomfájdalmak csökkentésére
  • Krónikus fáradtság esetén, energiahiányos állapotokban
  • Magas vérnyomás kiegészítő kezelésében
  • Vesekőre való hajlam esetén
  • Nőgyógyászati problémák esetén (cisztásodás)
  • PMS, premenstruációs tünetek csökkentésére, menstruációs görcsök enyhítésében

 

Letisztult összetétel jellemzi ezt a kiegészítőt. Ezek a kapszulák a magnézium egyik legjobban felszívódó formájával vannak töltve. A magnézium-malát, a magnézium és az almasav kombinációja a B6-vitamin (P-5-P) aktív formájával dúsított, hogy biztosítsa a pótlásból származó maximális előnyöket.

A csomag 100 db növényi cellulózból készült kapszulát tartalmaz. Minden kapszula 830 mg magnézium-malátot és 5 mg B6-vitamint tartalmaz. A kiegészítő mentes a felesleges adalékanyagoktól, például titán-dioxidtól, magnézium-sztearáttól vagy szilícium-dioxidtól. Ezenkívül a kapszulákat elegáns, acélkupakkal ellátott üvegedényben tárolják, amely biztosítja a termék maximális biztonságát és nem tartalmaz BPA-t.

Mikor érdemes magnéziumot szedni?

Nyúljon a magnézium-maláthoz, hogy megelőzze a hiányosságokat, fenntartsa az elektrolit-egyensúlyt, a mentális egészséget, az izmok egészségét, beleértve a szív egészségét, és csökkentse a fáradtságot.

A magnézium és a B6-vitamin tulajdonságai

Gyakran nyúlunk magnéziumhoz, amikor szemhéjrángást vagy fájdalmas izomgörcsöt tapasztalunk. A magnézium kulcsfontosságú a szív, a csontok, az izmok és a fogak egészsége szempontjából, különösen az elfoglalt életmódot folytatók, vagy betegség után elektrolit-egyensúlyra szorulók számára.

A magnézium tulajdonságai:
Az elektrolit egyensúly fenntartása
Fogak, csontok és izmok egészsége
A szívműködés támogatása
Megfelelő energia-anyagcsere
Az idegrendszer működése
Csökkentse a fáradtságot
A pszichológiai funkciók támogatása
Fehérjeszintézis és sejtosztódás
A csontszövet növekedése és fejlődése gyermekeknél

A B6-vitamin (P-5-P) tulajdonságai:
Az idegrendszer támogatása
Az immunitás erősítése
A hormonális aktivitás szabályozása
A homocisztein, a fehérjék és a glikogén normál anyagcseréje
Vörösvérsejt képződés
Csökkentse a fáradtságot
A pszichológiai funkciók támogatása
Az anyagcsere folyamatok fenntartása

A magnézium és a B6-vitamin az egészség és a jó közérzet kulcsfontosságú összetevői, amelyek számos fontos folyamatot támogatnak szervezetünkben.

Összetevők: magnézium-malát, B6-vitamin (piridoxal-5-foszfát, kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz).

Javasolt napi adag:

Ajánlott naponta egy kapszula fogyasztása a kiegészítőből, és nem szabad túllépni a napi javasolt adagot. Vegán kapszula.

Ellenjavallat: bármely alkotórészre való érzékenység esetén. A termék nem alkalmas veseelégtelenségben vagy hipermagnéziában szenvedőknek.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, a napfénytől védve

Nettó tömeg: 83,5 g

Kiszerelés: 100 kapszula (100 napi adag)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Magnézium-malát 835 mg kapszula B6-vitaminnal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük