Alfa-liponsav – R-ALA – 300 mg

19 800 Ft

Támogatja a mitokondriumok működését, a fizikai aktivitást, az egészséges szellemi funkciót, az idegrendszer védelmét és hatékony májműködést. Az alfa-liponsav egy rendkívül sokoldalú és hatékony antioxidáns, amelyet a szervezet természetesen is előállít, azonban étrend-kiegészítő formájában is érdemes lehet a bevitele. Szerepe kulcsfontosságú a sejtek egészségének fenntartásában, a vércukorszint szabályozásában és az energiaszint növelésében. Ideális választás lehet mindazok számára, akik természetes módon szeretnének javítani egészségi állapotukon. Az antioxidáns védelem, az energia fokozása, valamint az anyagcsere támogatása mind hozzájárulnak a jobb közérzethez és az egészségtudatos életmódhoz.  További információ itt.

 

Az r-alfa-liponsavat napjaink egyik legsokoldalúbb antioxidánsának tartják. Zsírban és vízben egyaránt oldódó molekula, áthatol a sejtmembránon, ezáltal szervezetünk minden egyes sejtjébe képes eljutni. Antioxidánsként újrahasznosítja a többi antioxidánst, például C-, E-vitamint és Q10-et, valamint szervezetünk legfőbb saját antioxidánsát, a glutationt. Inzulin-utánzó anyag, támogatja az egészséges vércukorszintet. Németországban orvosok használják a kórosan magas vércukorszint káros szövődményének, a végtagok fájdalommal, és zavaró idegirritációval járó problémájának kiegészítő kezelésére.

Állatokon végzett kísérletek kimutatták, hogy alfa-liponsav acetil-l-karnitinnal kombinálva a fiatal sejtek szintjére regenerálja az öreg sejtek mitokondriális anyagcsere folyamatait, segíti a szervezet energiatermelését, a fizikai aktivitást, a szellemi funkciót, a szív és immunrendszer optimális működését.

Étrend kiegészítőnkben minden kapszulában 300 mg  jól felszívódó alfa-liponsavat tartalmaz aktív formában. A termék ALA sav izolált R izomerjeit tartalmazza. Mentes a felesleges adalékanyagoktól. Minden kapszulában alfa-liponsav és Fenactive® van, amely a bodza és arónia gyümölcskivonat standardizált kivonata, amely értékes antocianinokat és polifenolokat tartalmaz. A bodza nagyon hatékony az antioxidáns aktivitás, az immunrendszer támogatása, a szív- és érrendszer egészsége vagy az egészséges testsúly megőrzése terén.

A liponsav egy olyan anyag, amelyet minden szervezet képes előállítani – úgynevezett endogén anyag. A szervezet úgy állítja elő, hogy inaktiválja a szabad gyököket, és elősegítse a C- és E-vitamin csökkent formáinak regenerálódását.

Inzulin-utánzó anyag lévén képes csökkenteni a vércukorszintet. Sportolók és testépítők számára is ajánlott, mivel az alfa-zsírsavak növelik az izomsejtek glükóz felvételét.

Energiafokozó hatású

A megfelelő energiaszint fenntartása érdekében az Alfa-liponsav ezen a területen is segíthet: növeli az ATP szintjét, ami a sejtek energiatermelésének alapja. Ezáltal nemcsak energikusabb lesz a nap folyamán, hanem javulhat a fizikai teljesítőképessége is.

Inzulinérzékenység növelése

Inzulin-utánzó anyagként csökkenti a vércukorszintet. Támogatja a sejtek inzulinérzékenységét, elősegítve ezáltal a glükóz hatékonyabb felvételét. Különösen idős korban, amikor a sejtek kevésbé reagálnak az inzulinra, az Alfa-liponsav alkalmazása jótékony segítségként szolgálhat.

Izomsejtek támogatása

Sportolók és testépítők számára jótékony hatása különösen értékes. Növeli a sejtek glükóz és kreatin felvételét, elősegítve a glikogén képződését, amely létfontosságú energiát biztosít a fizikai igénybevétel során. A kreatin beépülése az izomszövetekbe szintén hozzájárul az edzések hatékonyságának növeléséhez és az izomregeneráció felgyorsításához.

Tradicionális alkalmazások

B-vitaminokkal együtt támogatja az anyagcserét, optimalizálva a szénhidrátok, zsírok és fehérjék lebontását. Természetes forrásai közé tartozik a máj, az élesztő, és a húsfélék is. A rendszeres fogyasztás révén alakítja ki leginkább pozitív hatásait.

Fenactive® összetevő komplexet tartalmaz, tiszta összetétel, felesleges adalékanyagok nélkül,

A Fenactive® tulajdonságai: A Fenactive a bodza és arónia standardizált kivonata. Arónia kivonat segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól. A bodza számos tulajdonsággal büszkélkedhet, mint például:

antioxidáns aktivitás,
fokozza a vesén keresztüli vízkiválasztást,
támogatja az immunrendszert,
támogatja a normál vércukorszintet,
támaszt megfázáskor, rekedtség vagy köhögés esetén,
támogatja a normál testsúly fenntartását, és megfelelő étrenddel kombinálva segít csökkenteni,
támogatja a vérkeringést.

Alfa-liponsav: A liponsav számos étrend-kiegészítő összetevője. Az interneten olvashatunk arról, hogy antioxidáns tulajdonságait tulajdonítják, támogatja a megfelelő inzulinérzékenységet vagy fenntartja a megfelelő koleszterinszintet. Azonban ezen tulajdonságok egyike sem engedélyezett a használatra. Az Európai Unió előírásainak megfelelően nem tudunk idézni olyan liponsavval kapcsolatos vizsgálatokat sem, amelyek R-izomerjeit a Biowen alfa-liponsav-kiegészítőben használtuk fel. Mindazonáltal azt javasoljuk, hogy önállóan keressen információkat az R-ALA sav tulajdonságairól olyan jó hírű forrásokban, mint a PubMed vagy a National Library of Medicine, ahol különféle tanulmányok ingyenesen elérhetők.

Az alfa-liponsavat kapszulákba, sötét üvegedénybe zárjuk, fém kupakkal. Ez kényelmessé teszi a tárolást, és megakadályozza, hogy mikroműanyagok kerüljenek a táplálékkiegészítőbe. A tégely, ha a tartalma elfogy, újra felhasználható.

Összetétel: R-alfa-liponsav nátriumsója (alfa-liponsav), bodza gyümölcskivonat és arónia gyümölcskivonat, standardizált 10% antocianinra és 15% polifenolra (Fenactive®) [DER 30:1], inulin (cikória gyökér) Kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

Ajánlott adagolás: naponta egyszer, lehetőleg főétkezés közben vegyen be egy kapszulát. Ne feledje, hogy a táplálékkiegészítésnek támogatnia kell a kiegyensúlyozott étrendet, és az ajánlott mennyiségeket nem szabad túllépni.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, napfénytől védve. A táplálékkiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet!

nettó tömeg: 30 g.

Kiszerelés: 60 kapszula (60 napi adag)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alfa-liponsav – R-ALA – 300 mg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük